Klassikale cursussen

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Praktijkgerichte en kwalitatieve cursussen

Een klassikale cursus is een studievorm waarbij er gebruik wordt gemaakt van een vaststaand lesprogramma en bestaand lesmateriaal. Personeelsleden vanuit diverse organisaties kunnen vervolgens aan deze cursussen deelnemen.

Tot op heden behoort klassikaal lesgeven tot één van de krachtigste en efficiëntste leervormen die we tot onze beschikking hebben, mits de lessen op de juiste wijze worden opgezet en verzorgt. Het gaat er dus niet om of we klassikaal lesgeven, maar hoe we dit doen.

Global Training heeft zijn cursussen op een zodanige wijze opgezet, zodat cursisten het maximale rendement uit een succesvolle cursus kunnen halen. Wij organiseren kwalitatieve en praktijkgerichte cursussen waarbij u in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk leert, en de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk kan toepassen.

Zakenvrouw aan studeren bij Global Training
Klassikale cursus deelnemers aan het studeren

Reviews

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.