Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van een cursus wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, rijke ervaring en het enthousiasme van de docent. Daarom hecht Global Training veel waarde aan de selectie, ontwikkeling en samenstelling van zijn docentenkorps. Global Training docenten zijn dan ook prominente vakspecialisten uit binnen- en buitenland die vaak verbonden zijn aan gerenommeerde universiteiten of hogescholen. Samen bundelen wij onze krachten om inspirerende opleidingen te verzorgen die afgestemd zijn op de vraag vanuit de arbeidsmarkt en actualiteit.

De docenten van Global Training beschikken naast theoretische kennis ook over veel praktijkervaring. Hierdoor kunnen onze docenten als een waardige sparringpartner optreden en adviseren over bedrijfseigen vraagstukken en problemen. Onze cursisten profiteren zo van de jarenlange ervaringen en expertises die onze docenten met zich meedragen en realiseren zo aantoonbaar meer succes. Daarnaast kunnen onze docenten vanuit hun ruime praktijkervaringen cursisten voortdurend uitdagen om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken. Hierdoor leren onze cursisten om hun toekomstige werkzaamheden nóg productiever en professioneler uit te voeren.

Docenten die als geen ander weten te inspireren en motiveren

Tijdens de lesdagen worden onze cursisten intensief en individueel begeleid door docenten die als geen ander weten te inspireren en motiveren. Onze docenten stellen zich betrokken op en fungeren tevens als jobcoach. Op deze wijze loodsen wij onze cursisten stapsgewijs door het lesprogramma en zorgen we ervoor dat ze kwalitatieve eindproducten opleveren. Op die manier staan onze cursisten er nooit alleen voor en boeken zij de beste resultaten.  

Uitstekend beoordeelde docenten

Global Training docenten hebben inmiddels duizenden cursisten succesvol opgeleid. Een van de criteria waarop onze docenten beoordeeld worden is een minimale score van 8,5, gegeven door de cursisten zelf. Zo garanderen wij dat onze cursisten altijd een vakspecialist als docent toegewezen krijgen.

Global Training docenten:

  • Beschikken over sterk ontwikkelde didactische vaardigheden
  • Kunnen goed en helder uitleggen
  • Fungeren als persoonlijke jobcoach
  • Zijn goeroes in het vakgebied van uw opleiding
  • Kennen de uitdagingen en laatste ontwikkelingen in uw branche
  • Zijn vakspecialisten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.