Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

 • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
 • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
 • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
 • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
 • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
 • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Topdocenten uit de praktijk

Zorgvuldig geselecteerde topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van een cursus, opleiding en training wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, rijke ervaring en enthousiasme van een docent. Daarom hechten wij veel waarde aan de selectie, ontwikkeling en samenstelling van ons docentenkorps. Global Training werkt alleen samen met vakspecialisten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen en jarenlange praktijkervaring hebben in het vakgebied van uw opleiding.

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten en trainers zijn veelal prominente vakspecialisten uit binnen- en buitenland. Zij zijn vaak werkzaam bij gerenommeerde organisaties in het vakgebied van uw cursus en daarnaast verbonden aan universiteiten of hogescholen. Hierdoor beschikken zij niet alleen over theoretische kennis, maar ook over veel praktijkervaring. Zij kennen uw doelgroep, branche, problemen, mogelijke valkuilen en adviseren over deze zaken, zodat u uw werkzaamheden voortaan productiever en professioneler kunt uitvoeren. Vanuit hun ruime praktijkervaring dagen zij u voortdurend uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken.

Wat u van onze docenten mag verwachten:

 • Gecertificeerde docenten.
 • Goeroes in het vakgebied van uw opleiding.
 • Kennen de uitdagingen en laatste ontwikkelingen in uw branche.
 • Beschikken over sterk ontwikkelde didactische vaardigheden.
 • Kunnen goed en helder uitleggen.
 • Fungeren als uw persoonlijke coach.

Intensieve en individuele begeleiding

Tijdens de lesdagen kunt u rekenen op intensieve en individuele begeleiding van onze docenten die als geen ander weten te inspireren en motiveren. Onze docenten stellen zich betrokken op en fungeren als jobcoach. Zij loodsen u stapsgewijs door het lesprogramma heen en zorgen ervoor dat u kwalitatieve opdrachten oplevert. Hierdoor staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten.

Docenten zijn gemiddeld minimaal met een 8 beoordeeld

Onze docenten en trainers hebben veel ervaring met lesgeven en hebben inmiddels duizenden cursisten succesvol opgeleid. Een criterium waarop wij onze docenten toetsen is dat zij door onze cursisten gemiddeld met een 8 moeten worden beoordeeld. Zo garanderen wij dat u een vakspecialist als docent krijgt toegewezen.

Nazorg

U kunt onze docenten uiteraard tijdens de cursusperiode mailen en bellen voor inhoudelijke vragen. Ook nadat u een cursus bij Global Training heeft afgerond, zijn onze docenten tijdelijk beschikbaar om inhoudelijke vragen van u te beantwoorden.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.