Incompany cursussen

Incompany cursus aanvragen

Wilt u meer weten over de opleidingsmogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dan contact op met onze ervaren opleidingsadviseurs via:

Of vul het onderstaande formulier in om een passend voorstel te ontvangen. Wij nemen in de regel eerst contact met u op om uw businesscase, uitdagingen en leerdoelstellingen te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak

Bij een maatwerktraining verschijnt een Global Training docent op een door de cursist aangewezen locatie en datum om een gepersonaliseerde cursus voor een groep collega’s te verzorgen. Een maatwerktraining kan echter ook op virtuele wijze worden gevolgd.

Om het maatwerktraject in gang te zetten neemt de Global Training opleidingsadviseur allereerst contact op met de cursist. Tijdens dit telefonisch kennismakingsgesprek zullen de businesscase, leerdoelstellingen, uitdagingen en overige behoeften en wensen van de cursist worden geïnventariseerd. Ter voorbereiding op de maatwerktraining zullen de uitkomsten van dit gesprek met de docent worden gedeeld.

Aansluitend neemt de Global Training docent contact op met de cursist. Tijdens dit tweede telefonisch kennismakingsgesprek zal de docent dieper ingaan op de opleidingsbehoefte van de cursist. Het uitgangspunt hierbij is dat de docent met de cursist meedenkt over bedrijfseigen vraagstukken en dit vervolgens vertaalt naar concrete leerdoelstellingen. Tijdens het tweede kennismakingsgesprek worden de onderstaande punten uitvoerig met de cursist besproken:

 • Waarom is de aanvraag bij Global Training neergelegd?
 • Wat zijn de uitdagingen en leerdoelstellingen van de cursist?
 • Wat is de persoonlijke businesscase van de cursist?
 • Wat is de voorkennis van de cursist?
 • Welke modules (onderwerpen) zijn belangrijk voor de cursist?
 • Op welke data wil de cursist de maatwerktraining volgen?
 • Wat zijn de overige behoeften en wensen van de cursist?

Nadat het kennismakingsgesprek tussen de cursist en docent heeft plaatsgevonden zal de maatwerktraining volledig worden afgestemd op de specifieke situatie en wensen van de cursist en zijn organisatie. Met de flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we zo aan elke wens voldoen en garanderen wij een maximale aansluiting.

De voordelen van een maatwerktraining zijn:

 • De persoonlijke businesscases van de cursist loopt als een rode draad door de maatwerktraining. Daardoor beschikt de cursist na de maatwerktraining over een kwalitatief en klant-en-klaar “eindproduct” dat meteen inzetbaar en/of toepasbaar is. Zo hoeft de cursist na de maatwerktraining niet helemaal opnieuw te beginnen.
 • Bij een maatwerktraining staat de praktijksituatie van de cursist en zijn organisatie centraal. De cursist en zijn collega’s profiteren zo van gepersonaliseerde adviezen.
 • Bij een maatwerktraining staat de Global Training docent volledig tot de beschikking van de cursisten en worden zij direct en doelgericht ondersteund. Hierbij kunnen de cursisten een ongelimiteerd aantal vragen aan onze docent stellen, zonder dat zij rekening hoeven te houden met deelnemers van andere organisaties.

Deze voordelen zorgen ervoor dat onze cursisten tijdens een maatwerktraining ontzettend effectief leren. Daardoor ligt het rendement van een maatwerktraining aanzienlijk hoger dan bij een reguliere klassikale cursus. Wil u het maximale rendement uit een cursus halen? Dan is een maatwerktraining van Global Training een voor de hand liggende optie.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor de “bel me terug” knop bovenaan onze website gebruiken. Ook kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Deze bedrijven gingen u voor

ING logo
KPN logo
Ministerie van Defensie logo

Reviews

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.