Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

  • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
  • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
  • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
  • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
  • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
  • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Over ons

Global Training zorgt voor een intelligenter “werkend Nederland” en houdt organisaties up-to-date

Global Training is er voor iedereen die een “leven lang leren” ambieert en zijn kennis, competenties en vaardigheden wilt blijven doorontwikkelen om het maximale uit zichzelf te halen. Wij geloven in mensen die hun professionele ontwikkeling blijven stimuleren zodat zij hun bedrijfsmatige werkzaamheden professioneler, efficiënter en productiever kunnen uitvoeren. Wij menen dat mensen met een intrinsieke motivatie ervoor zorgen dat afdelingen op een hoger niveau functioneren en daardoor de intelligentie en het succes van een organisatie definiëren. Als kennispartner helpen we organisaties te transformeren in een professionelere, betere en succesvollere organisatie. Daarmee maken we werkend Nederland intelligenter en houden we organisaties up-to-date.

IT, management, (online) marketing en sales cursussen voor het bedrijfsleven op HBO- en WO-denkniveau

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut die kwalitatieve en praktijkgerichte: IT, management, (online) marketing en sales cursussen, opleidingen en trainingen verzorgt voor het bedrijfsleven op HBO- en WO-denkniveau. Onze klanten zijn overheidsinstanties, multinationals, het MKB, eenmanszaken en stichtingen. Al onze cursussen kunnen zowel klassikaal, incompany en virtueel worden gevolgd. Daardoor kunt u als cursist altijd een studievorm kiezen die goed gecombineerd kan worden met een drukke agenda. Om het u nog makkelijker te maken, worden onze cursussen op 45 opleidingslocaties in Nederland en België aangeboden en elke maand opnieuw georganiseerd.

Het raamwerk voor een intelligentere, professionelere en succesvollere organisatie

Als vertrouwde kennispartner denken we met u mee over complexe bedrijfsgerelateerde vraagstukken/uitdagingen en vertalen we dit naar leerdoelstellingen per medewerker. Hiermee scheppen we orde in complexiteit, geven we advies en helpen we u te navigeren onder uitdagende omstandigheden. Tijdens een cursus werken onze docenten aan de kennis, competenties en vaardigheden van individuele medewerkers. Hierbij stellen we uw medewerkers in de gelegenheid om het maximale rendement uit zichzelf te halen en stimuleren we de professionele ontwikkeling van uw personeel. Uw personeel is voortaan in staat om zijn bedrijfsmatige werkzaamheden professioneler en efficiënter uit te voeren. Door te investeren in personeel legt u het raamwerk voor een intelligentere, professionelere en succesvollere organisatie en excelleert u in de wereld van vandaag en morgen.

Praktijkgerichte, kwalitatieve en intensieve cursussen

Wij organiseren praktijkgerichte en intensieve cursussen waarbij u in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk leert, en de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk kan toepassen. Hierbij garanderen wij als kennispartner dat onze cursussen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit doen wij door onze cursussen in kleine klassen te verzorgen waarbij u de ruimte heeft om de interactie met uw medecursisten aan te gaan. Hierdoor leert u ook over complexe problemen/vraagstukken van andere organisaties, en kunt u deze nieuwe, waardevolle en bruikbare inzichten direct doorvertalen naar uw eigen organisatie.

Wij beseffen dat de kwaliteit van een cursus voor een belangrijk deel bepaald wordt door de deskundigheid, rijke ervaring en enthousiasme van een docent. Daarom werkt Global Training uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen en veel persoonlijk aandacht hebben voor uw persoonlijke leerdoelstellingen, businesscase en uitdagingen. Onze docenten hebben een sterke achtergrond in het vakgebied van uw cursus en kennen daarom uw branche, doelgroep, uitdagingen en weten wat mogelijke valkuilen voor u zijn. Zij adviseren over deze zaken, zodat u profiteert van de jarenlange ervaringen van onze docenten en daardoor meer succes realiseert. Daarnaast zorgen wij in nauwe samenwerking met onze docenten ervoor dat onze cursussen zijn afgestemd op de vraag vanuit de arbeidsmarkt en actualiteit. Inmiddels zijn er honderden docenten verbonden aan opleidingsinstituut Global Training en bundelen we onze krachten om inspirerende cursussen voor u te verzorgen.

Opbouwen van duurzame en lange termijn klantrelaties

Als een klant- en servicegerichte onderwijsinstituut staat het opbouwen van duurzame lange termijn klantrelaties bij ons hoog in het vaandel. Zo leggen we u tijdens de cursus in de watten, leven we het “klant is koning principe” strikt na en lossen we eventuele problemen voor u op. Onze deskundige opleidingsadviseurs staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u zich volledig op de inhoud van uw cursus kunt focussen. Daarmee brengen we u in de gelegenheid om uw persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren en haalt u het maximale rendement uit uw training. Als blijk van uw professionaliteit ontvangt u een waardevol en officieel certificaat als aanvulling op uw CV. Op alle door Global Trainingen aangeboden cursussen is tevens de startgarantie van toepassing.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.