Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Over Global Training

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut dat praktijkgerichte en kwalitatieve cursussen op HBO- en WO-denkniveau voor het bedrijfsleven verzorgt. De cursussen die wij aanbieden hebben betrekking op software development, business intelligence, (online) marketing, CMS, grafische vormgeving, CAD, communicatie, architecturen en nog veel meer. Als kennispartner voldoen wij met onze cursussen aan de opleidingsvraag van talloze multinationals, overheidsinstanties, Mkb’ers, stichtingen, eenmanszaken en particulieren. Zo scheppen we orde in complexiteit, geven we advies en helpen we onze klanten navigeren onder uitdagende omstandigheden. Daarmee maken we werkend Nederland een stukje intelligenter en houden we organisaties up-to-date.

Onze klassikale cursussen worden op 45 opleidingslocaties in Nederland en België aangeboden en elke maand opnieuw georganiseerd. Daarnaast bieden wij ook incompany trainingen aan om nóg beter in te spelen op de specifieke opleidingsbehoeften van onze klanten. En omdat wij iedereen in de gelegenheid willen stellen om een pittige studie met een drukke agenda te combineren, kunnen onze cursussen ook virtueel worden gevolgd.

Wij geloven dat iedereen, op elk gewenst moment en op een opleidingslocatie in zijn eigen buurt, toegang moet hebben tot kwalitatief hoogstaand onderwijs in een vakgebied naar keuze. Het is hierbij voor ons belangrijk dat Global Training cursisten in een zo kort mogelijk tijdsbestek zoveel mogelijk leren, en de opgedane kennis en vaardigheden meteen in de praktijk kunnen toepassen. Daarnaast kiezen wij er bewust voor om onze praktijkgerichte en kwalitatieve cursussen in kleine klassen te verzorgen. Hierdoor hebben onze cursisten namelijk de ruimte om de interactie met elkaar aan te gaan en leren zij ook over complexe problemen en vraagstukken van andere organisaties. Deze waardevolle en bruikbare inzichten uit de praktijk kunnen onze cursisten vervolgens direct naar hun eigen organisaties doorvertalen.

Global Training wil voor zijn doelgroep de eerste keus zijn in de private opleidingsbranche. Daarom vinden wij het als klantgericht onderwijsinstituut belangrijk om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. Om dit te kunnen waarmaken stellen wij onze klanten altijd centraal, bieden we kwaliteit aan in alle facetten van onze dienstverlening en proberen we intelligenter te handelen dan anderen.

Werknemers en organisaties die dagelijks excelleren

Global Training is er voor de werknemer die zijn kennis en vaardigheden door middel van cursussen verder wil blijven ontwikkelen om het morgen nét iets beter te doen. Tegelijkertijd zijn we er ook voor de ambitieuze organisatie die zichzelf continu uitdaagt om nóg intelligenter en succesvoller te worden. Als onderwijsinstituut spelen we hierop in met onze cursussen. Wij zorgen er namelijk voor dat zowel werknemers als organisaties het maximale uit zichzelf halen en daardoor nieuwe mogelijkheden ontgrendelen.

Kennis en vaardigheden die nieuwe mogelijkheden ontgrendelen

Een cursus volgen is een uitstekende methode om de kennis en vaardigheden van werknemers te verbeteren. Hierdoor kunnen werknemers hun toekomstige werkzaamheden namelijk slimmer, kwalitatiever en productiever uitvoeren en complexe vraagstukken efficiënter en beter oplossen.

In eerste instantie leidt dit voor de werknemer tot een hogere motivatie, meer plezier op de werkvloer en een lagere werkdruk. Wanneer de complexe vraagstukken éénmaal zijn opgelost kan de werknemer een tandje bijschakelen, ambitieuzere doelen stellen en nóg complexere vraagstukken oppakken. Bovendien stellen verbeterde skills de werknemer ook in staat om een meer adviserende op zich te nemen en collega’s nóg beter te helpen.

Deze ontwikkelingen zorgen binnen de organisatie voor een grotere waardering voor de behaalde prestaties van de werknemer. Hierdoor vergaart de werknemer een sterkere onderhandelingspositie en worden zijn kansen op doorgroeimogelijkheden vergroot. En net daarom is het belangrijk dat werknemers opleidingen volgen om hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Dat leidt er namelijk toe dat werknemers het maximale uit zichzelf halen, op de top van hun kunnen functioneren en daardoor nieuwe mogelijkheden voor zichzelf ontgrendelen.

De intelligente en succesvolle kennisorganisatie

De organisatie profiteert ook enorm van werknemers die het maximale uit zichzelf halen en dagelijks excelleren. Zo kan de organisatie immers betere resultaten (omzet, winst en ROI) realiseren of bijvoorbeeld maatregelen treffen om op kosten te besparen. Ook kunnen nieuwe skills binnen de organisatie ertoe leiden dat de afhankelijkheid van externe partijen wordt gereduceerd.

Door als organisatie te investeren in personeel kan daarom de transformatie naar een intelligentere en succesvollere kennisorganisatie worden doorgemaakt. En hierdoor zullen ondernemingsdoelstellingen doeltreffender worden gerealiseerd en zal de organisatie excelleren. Het volgen van een cursus is dan ook een grote winst voor zowel de werknemer als organisatie.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.