Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Startgarantie

Mocht een cursus niet het minimale aantal deelnemers hebben bereikt, dan biedt Global Training zijn cursisten een kosteloze upgrade naar maatwerktraining aan. Dit houdt in dat wij een op maat gemaakte training op een door de cursist aangewezen locatie en datum verzorgen. Aangezien deze maatwerktraining volledig toegespitst zal worden op de specifieke situatie van cursist en zijn organisatie, zal de organisatie er profijt van hebben wanneer er nog meer werknemers gaan deelnemen. Zo profiteert niet alleen één cursist, maar een hele groep collega’s van een gepersonaliseerde training.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.