Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

  • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
  • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
  • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
  • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
  • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
  • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Businesscase & examenopdracht

Tijdens het kennismakingsgesprek zal er worden gevraagd of u over een eigen businesscase beschikt. Mocht u niet over een eigen businesscase beschikken, dan zorgen wij voor een fictieve en uitdagende businesscase. Hierdoor kunt u tijdens de training alsnog optimaal met uw medecursisten meedoen. De businesscase waar u tijdens de training aan gaat werken, loopt als een rode draad door uw training en fungeert ook als examenopdracht. Alle opdrachten die u tijdens de cursus maakt zijn dan ook direct op uw businesscase toegespitst. Onze docenten en opleidingsadviseurs begeleiden u hierin en zorgen ervoor dat u een kwalitatieve businesscase oplevert. Het zwaartepunt van de cursus ligt bij het met een voldoende afsluiten van uw businesscase.

Het grote voordeel van het werken aan een eigen businesscase is dat een vakkundige docent met u meekijkt en indien nodig, uw werkzaamheden corrigeert. Hierdoor hoeft u deze werkzaamheden nadat uw cursus is afgerond niet nogmaals uit te voeren. U beschikt nadat uw cursus is afgerond, dan ook over een kant en klaar product of dienst die gereed is voor gebruik. U bent hierdoor niet meer afhankelijk van externe partijen voor de ontwikkeling van producten/diensten en bespaart daardoor flink (toekomstige) op bedrijfskosten. Bovendien kunt u de opgeleverde businesscase aan uw portfolio toevoegen.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.