Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Businesscase & examenopdracht

Bij Global Training werken cursisten tijdens de praktijkgerichte cursussen aan persoonlijke businesscases. Deze businesscases vormen de rode draad van de cursus en fungeren tevens als examenopdracht. Het zwaartepunt van de cursus ligt dan ook bij het succesvol opleveren van deze businesscase. Global Training docenten zijn geïnstrueerd om cursisten te voorzien van uitleg, tips en aanwijzingen om zo de oplevering van een kwalitatieve businesscase mogelijk te maken.

Beschik na de cursus meteen over een kant-en-klaar “eindproduct”

Door tijdens de cursus te werken aan een persoonlijke businesscase, kunnen onze cursisten al meteen aan de slag met een voorbeeld uit hun dagelijks werk en hoeven zij niet helemaal opnieuw te beginnen na de cursus. Zo beschikken onze cursisten na de cursus dus over een kwalitatief en kant-en-klaar “eindproduct” dat meteen inzetbaar en/of toepasbaar is.

Hierdoor zal de afhankelijkheid van externe partijen afnemen, kan er flink bespaard worden op bedrijfskosten en ligt het kwaliteitsniveau in eigen handen. Bovendien kunnen onze cursisten de voltooide eindproducten aan hun portfolio toevoegen en daarvan profiteren tijdens toekomstige gesprekken met potentiële werkgevers of klanten.

Mocht één van onze cursisten niet over een persoonlijke businesscase beschikken, dan zorgt Global Training voor een fictieve en uitdagende businesscase. Hierdoor kunnen onze cursisten tijdens de opleiding alsnog volledig meedoen.  

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.