Virtuele cursussen

Virtuele cursus aanvragen

Wilt u meer weten over virtuele opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren opleidingsadviseurs via:

Of vul het onderstaande formulier in om een passend voorstel te ontvangen. Wij nemen in de regel eerst contact met u op om uw businesscase, uitdagingen en leerdoelstellingen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak

Een virtuele cursus is een reguliere klassikale training die digitaal bijgewoond kan worden. Hierbij worden de lessen via een scherm gevolgd in plaats van fysiek op één van onze opleidingslocaties. De inhoud, docent, lesmaterialen en begeleiding van een virtuele cursus zijn identiek aan een klassikale cursus bij ons op locatie. Met onze virtuele cursus bootsen wij de fysieke klasruimte van een klassikale cursus dan ook volledig na en brengen we het klaslokaal naar u toe. En omdat het complete aanbod van Global Training op virtuele wijze gevolgd kan worden, kunnen we u en uw organisatie blijven voorzien van kennis, vaardigheden en best practises.

Om onze virtuele cursussen in goede banen te leiden maken we gebruik van hoogwaardige software. Zo kunnen onze cursisten met de docent en medestudenten communiceren via beeld, audio en chat. Wanneer de docent presentatiesheets gebruikt of uitleg geeft via een bord, dan past de interface van onze software zich daar automatisch op aan. En indien nodig, dan kan onze docent de laptop of computer van de cursist overnemen.

De spelregels bij een virtuele cursus

  • Een internetverbinding (bij voorkeur sneller dan 10 mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • Virtuele cursussen zijn geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op uw desktop of laptop

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor de “bel me terug” knop bovenaan onze website gebruiken. Ook kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Deze bedrijven gingen u voor

ING logo
KPN logo
Ministerie van Defensie logo

Reviews

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.