Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

  • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
  • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
  • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
  • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
  • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
  • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Virtuele cursus aanvragen

Wilt u meer weten over virtuele opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren opleidingsadviseurs via:

Of vul het onderstaande formulier in om een passend voorstel te ontvangen. Wij nemen in de regel eerst contact met u op om uw businesscase, uitdagingen en leerdoelstellingen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak

Bij een virtuele cursus bepaalt u zelf waar en wanneer u een cursus volgt. Dit kan bij u thuis zijn, op kantoor of zelfs onderweg. Hiermee bespaart u op tijd, reis- en verblijfskosten. Het enige dat u nodig heeft is een laptop of pc met internetverbinding. Bij een virtuele cursus volgt u de lessen via een scherm in plaats van fysiek op één van onze locaties. De inhoud, docenten, lesmaterialen en begeleiding van een virtuele cursus zijn identiek aan een klassikale cursus bij ons op locatie. U doet daarom geen concessies op kwaliteit door te kiezen voor een virtuele cursus.

Bij een virtuele cursus geniet u van optimale communicatie met docenten en medecursisten via beeld, audio en chat. Hiervoor maken we gebruik van hoogwaardige software. Zo ziet u uw medecursisten en docent op uw beeldscherm en hoort u wat er tijdens de lessen wordt besproken.

Wanneer uw docent presentatiesheets gebruikt of uitleg geeft via een bord, dan past de interface van onze software zich daar automatisch op aan. Uiteraard kunt u tijdens de virtuele cursus met uw docent en medecursisten communiceren. U kunt ervoor kiezen om in de groep te communiceren, waardoor alle deelnemers van de cursus u zullen horen. Wilt u liever met een specifieke medecursist communiceren? Dan kan dit via de audiofunctie. Wenst u liever te chatten met uw docent en medecursisten (individueel of in groepsverband)? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Kortom, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement uit uw virtuele training haalt.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor de “bel me terug” knop bovenaan onze website gebruiken. Ook kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Deze bedrijven gingen u voor

Reviews

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.