Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

  • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
  • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
  • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
  • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
  • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
  • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Certificering & kwaliteit

Certificering

Aan de hand van uw businesscase dient u aan te tonen dat u over specifieke skills beschikt, waarmee u uw bedrijfsmatige werkzaamheden voortaan productiever en professioneler kunt uitvoeren. Zo zal u uw businesscase op de één na laatste lesdag van de cursus inleveren en zal dit op de laatste lesdag cijfermatig worden beoordeeld. Wanneer u uw businesscase met een voldoende heeft afgesloten, dan ontvangt u het officiële certificaat. Doordat u bij Global Training het certificaat dient te verdienen, kunnen wij garanderen dat onze studenten na het afronden van een cursus, daadwerkelijk waarde aan hun organisaties toevoegen.

Een officieel Global Training certificaat laat zien dat u een specialist bent in het vakgebied van uw opleiding. Het is een waardevol certificaat die werkgevers graag zien en een uitstekende aanvulling op uw CV. Mocht u uw carrière internationaal willen voortzetten, dan kunt u het certificaat desgewenst ook in het Engels verkrijgen.

Kwaliteit waarborgen

Nadat u een training bij Global Training heeft afgerond, zullen we u vragen om een enquête in te vullen. Hierin vragen we u om uw cursus, docent en zijn lesmaterialen te beoordelen. Ook zal uw opleidingsadviseur contact met u opnemen om vast te stellen of uw cursus naar wens is verlopen.

Daarnaast doen wij aan kwaliteitsborging door samen te werken met verschillende accreditatiebureaus en businesspartners. Zij beoordelen Global Training op studiebegeleiding, deskundigheid van onze docenten, in hoeverre de cursus is afgestemd op de arbeidsmarkt en de actualiteit van gehanteerde lesmaterialen. Aan de hand van deze maatregelen zorgen we ervoor dat kwaliteit centraal staat in onze bedrijfsvoering, worden onze cursussen continu geoptimaliseerd en leveren we daarmee kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.