Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Certificering & kwaliteit

Het succesvol afronden van de persoonlijke businesscase toont aan dat Global Training cursisten over de juiste skills beschikken om hun toekomstige werkzaamheden slimmer, kwalitatiever en productiever uit te voeren. Daardoor zullen onze cursisten complexe vraagstukken en problemen voortaan beter en efficiënter kunnen oplossen. Daarom leidt het succesvol afronden van de persoonlijke businesscase tot het officiële Global Training certificaat.

Doordat onze cursisten het officiële Global Training certificaat moeten verdienen door over een bepaald kwaliteitsniveau te beschikken, kunnen wij onze klanten garanderen dat hun werknemers dagelijks gaan excelleren. En juist daarom is het officiële Global Training certificaat waardevol voor werkgevers en een uitstekende aanvulling op het CV van werknemers.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs bij Global Training

Als opleidingsinstituut vinden wij het belangrijk om kwalitatief hoogstaand onderwijs aan te bieden. Daarom werken wij nauw samen met verschillende accreditatiebureaus en businesspartners die ons continu beoordelen op onze dienstverlening. Daarnaast vragen we onze studenten ook continu om input. Zo verzoeken wij onze studenten om na het afronden van de cursus een enquête in te vullen. Aansluitend nemen onze opleidingsadviseurs contact op met de studenten om dieper in te gaan op de ingevulde enquêtes.

De ingevulde enquêtes, gesprekken met de cursisten en input van onze partners zijn bepalend voor de koers die we opvaren. Als klantgericht opleidingsinstituut vinden wij het namelijk belangrijk om kwaliteit in alle facetten van onze bedrijfsvoering door te voeren. Daarmee willen wij de eerste keus in de private opleidingsbranche worden.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.