Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Werken bij Global Training

We zijn behoorlijk ambitieus. We willen namelijk hét opleidingsinstituut van Europa worden. De grootste, omdat we echt een verschil willen maken voor onze klanten. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we een bepalende rol in de samenleving willen innemen en deze met verantwoordelijkheid willen dragen.

We blijven nieuwe cursussen ontwikkelen, breiden flink uit en mogen steeds meer cursisten verwelkomen. Ondertussen werken we hard om onszelf steeds weer te verbeteren. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s, die ons hierbij vol enthousiasme willen ondersteunen. Bij ons krijg je de mogelijkheid en verantwoordelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Als opleidingsinstituut willen wij de beste mensen in huis halen en houden. Hieronder treft u een actueel overzicht aan van onze vacatures.

Functieomschrijving

Wij willen Global Training nóg beter op de kaart zetten. En als allround digital marketeer ben jij een belangrijke spil in dit proces! Bij ons voer je dus niet alleen operationele werkzaamheden uit, maar denk je ook proactief mee over strategieën en tactieken die we kunnen toepassen. En precies daarom is het belangrijk dat jij de laatste online marketing ontwikkelingen op de voet volgt en interessante mogelijkheden voor ons verkent. Bij Global Training voer je dus online marketing werkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Aan de andere kant zul je ook commerciële werkzaamheden uitvoeren ter ondersteuning van de opleidingsadviseurs. Zo leer je het beste van twee werelden kennen!

 

Je dagelijkse werkzaamheden

 • SEO en SEA
 • Sociale media campagnes
 • Conversieoptimalisatie
 • Websitebeheer
 • Ondersteuning opleidingsadviseurs

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een harde werker, innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel kwaliteitsgericht, accuraat als oplossingsgericht
 • Je hebt een brede kennis van digital marketing (SEO, SEA, social media, analytics, e-mailmarketing, A/B testen en conversieoptimalisatie)
 • Je kan pakkend schrijven conform het AIDA model en SEO richtlijnen
 • Je bent leergierig, volgt de online marketing ontwikkelingen op de voet en kunt deze vertalen in toegevoegde waarde voor Global Training
 • Je bent ondernemend, commercieel ingesteld en hebt affiniteit met sales
 • Pré: kennis van HTML, CSS en PHP

Ons aanbod

Global Training biedt je een functie aan in een informele werksfeer en binnen een hecht team. Wij zijn hard aan het groeien en leren dagelijks bij, ook jij zal hiervan profiteren. Je zal niet alleen over online marketing leren, maar ook over het ondernemerschap in zijn algemeen. Daarnaast ben je binnen Global Training geen nummer, maar waarderen we je voorgaande ervaringen, kennis en vaardigheden. Wij dagen je dan ook uit om op eigen initiatief knelpunten binnen Global Training te vinden om vervolgens met voorstellen te komen die ons nóg beter op de kaart zetten.  

 

Bedrijfsprofiel

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut dat praktijkgerichte en kwalitatieve cursussen op HBO- en WO-denkniveau voor het bedrijfsleven verzorgt. De cursussen die wij aanbieden hebben betrekking op software development, business intelligence, (online) marketing, CMS, grafische vormgeving, CAD, communicatie, architecturen en nog veel meer. Als kennispartner voldoen wij met onze cursussen aan de opleidingsvraag van talloze multinationals, overheidsinstanties, Mkb’ers, stichtingen, eenmanszaken en particulieren. Zo scheppen we orde in complexiteit, geven we advies en helpen we onze klanten navigeren onder uitdagende omstandigheden. Daarmee maken we werkend Nederland een stukje intelligenter en houden we organisaties up-to-date.

 

Interesse? 

Ben jij op zoek naar een ambitieuze organisatie waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu bij Global Training!

 

Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV op het volgende mailadres: info@globaltraining.nl. Je mag je motivatiebrief richten aan Richard Khajo.

 

Voor meer informatie over Global Training kun je klikken op de volgende link https://globaltraining.nl/over-ons/ of contact met ons opnemen via 085 018 51 08.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Functieomschrijving

Als internationaal accountmanager en opleidingsadviseur in de buitendienst ben je verantwoordelijk voor een groot aantal van onze klanten in Nederland en België. Dagelijks onderhoud je contacten per mail of via de telefoon met onze klanten. Dit kunnen eigenaren, managers en cursisten zijn. De vragen van onze klanten zijn erg variërend, maar hebben meestal betrekking op een bepaalde cursus. Je maakt afspraken met onze (grote) klanten en bezoekt hen op hun locatie. Hierbij is het je primaire taak om de kennisbehoefte van onze klanten in kaart te brengen en alle zaken daar omheen te organiseren. Je bent dan ook van a tot z verantwoordelijk voor je eigen klanten en je zorgt ervoor dat het gehele opleidingstraject vlekkeloos verloopt. Wij hebben een uitstekende reputatie in de private opleidingsbranche en we zoeken een collega die hier een schepje bovenop doet.

Wanneer je een cursus voor onze klanten organiseert, draag je bij aan de professionele ontwikkeling van personeel. Hierdoor gaan afdelingen efficiënter en professioneler functioneren en draag je indirect bij aan de winstgevendheid en succes van onze klanten.

 

Je dagelijkse werkzaamheden omvatten het volgende:

 • Sales (koude- en warme acquisitie), relatiebeheer en after sales.
 • Voeren van verkoopgesprekken met ondernemers, managers en cursisten.
 • Inkopen van docenten (inclusief onderhandelen).
 • Randvoorwaarden regelen: hotel, trainingsruimtes, lesmaterialen, software, etc.
 • Winstgevendheid per opleidingstraject verhogen.
 • Opstellen offertes en debiteurenbeheer.
 • Management adviseren om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wie zoeken wij?

 • Minimaal 2 jaar buitendienst accountmanagement ervaring in een commerciële omgeving.Ervaring op de training & ontwikkelingmarkt is een pré.
 • Minimaal een afgeronde commerciële HBO of WO opleiding.
 • Een aantoonbare trackrecord binnen een commerciële omgeving.
 • Brede marktkennis en kan hierop inspelen bij de verwachting van de klant.
 • Goed luistervermogen en klantgedachten kunnen vertalen in oplossingen.
 • Uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Het kunnen opbouwen van relaties en deze omzetten in lange termijn partnerships.
 • Woonachtig in de NH, ZH of Utrecht.
 • Beschikt over rijbewijs B.

Ons aanbod

Global Training bied je een baan aan in een informele werksfeer binnen een professioneel en hecht team. Je krijgt volop de mogelijkheid om aan je eigen persoonlijke ontwikkelingen te werken. Dit doe je door geheel kosteloos Global Training cursussen te volgen. Daarnaast ben je bij Global Training geen nummer, maar waarderen we je voorgaande ervaringen, kennis en creativiteit. Wij dagen je dan ook uit om op eigen initiatief knelpunten binnen Global Training te vinden en voorstellen te doen waarbij je deze knelpunten oplost. We sluiten elke werkweek af met een gezellige borrel en organiseren regelmatig bedrijfsuitjes. Plezier is tenslotte de basis voor een succesvolle organisatie! Uiteraard behoren een leaseauto, telefoon en laptop tot je uitrusting.

 

Bedrijfsprofiel

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut en verzorgt erkende IT, management, (online) marketing, sales en soft skills cursussen en incompanytrainingen voor multinationals, overheidsinstanties, stichtingen, het MKB, ZZP’ers en particulieren. Wij zijn er voor iedereen die een “leven lang leren” ambieert en zijn kennis, competenties en vaardigheden wilt blijven doorontwikkelen om zo het maximale uit zichzelf te halen. Wij geloven in iedereen die zijn professionele ontwikkeling blijft stimuleren en daardoor zijn bedrijfsmatige werkzaamheden efficiënter en productiever wilt gaan uitvoeren. Wij organiseren dan ook intensieve en praktijkgerichte cursussen waarbij cursisten in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk leren en de opgedane kennis direct in de praktijk kunnen toepassen.

 

Interesse?

Ben jij op zoek naar een ambitieuze werkgever waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied? Solliciteer dan nu bij Global Training. Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV op het volgende mailadres: info@globaltraining.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het algemene nummer.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Functieomschrijving

Als internationaal accountmanager en opleidingsadviseur in de binnendienst ben je verantwoordelijk voor een groot aantal van onze klanten In Nederland en België. Dagelijks onderhoud je contacten per mail of via de telefoon met onze klanten. Dit kunnen eigenaren, managers en cursisten zijn. De vragen van onze klanten zijn erg variërend, maar hebben meestal betrekking op een bepaalde cursus. Hierbij is het je primaire taak om de kennisbehoeften van onze klanten in kaart te brengen en alle zaken daar omheen te organiseren. Je bent dan ook van a tot z verantwoordelijk voor je eigen klanten en je zorgt ervoor dat het gehele opleidingstraject vlekkeloos verloopt. Wij hebben een uitstekende reputatie in de private opleidingsbranche en zoeken een collega die hier een schepje bovenop doet. Wanneer je een cursus voor onze klanten organiseert, draag je bij aan de professionele ontwikkeling van personeel. Hierdoor gaan afdelingen efficiënter en professioneler functioneren en draag je indirect bij aan de winstgevendheid en succes van onze klanten.

 

Je dagelijkse werkzaamheden omvatten het volgende:

 • Sales (koude- en warme acquisitie), relatiebeheer en after sales.
 • Voeren van verkoopgesprekken met ondernemers, managers en cursisten.
 • Inkopen van docenten (inclusief onderhandelen).
 • Randvoorwaarden regelen: hotel, trainingsruimtes, lesmaterialen, software, etc.
 • Winstgevendheid per opleidingstraject verhogen.
 • Opstellen offertes en debiteurenbeheer.
 • Management adviseren om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wie zoeken wij?

 • Minimaal 2 jaar accountmanagement ervaring in een commerciële omgeving. Ervaring op de training & ontwikkelingmarkt is een pré.
 • Minimaal een afgeronde commerciële HBO of WO opleiding.
 • Een aantoonbare trackrecord binnen een commerciële omgeving.
 • Brede marktkennis en kan hierop inspelen bij de verwachting van de klant.
 • Goed luistervermogen en klantgedachten kunnen vertalen in oplossingen.
 • Uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Het kunnen opbouwen van relaties en deze omzetten in lange termijn partnerships.
 • Woonachtig in de NH, ZH of Utrecht.
 • Beschikt over rijbewijs B.

Ons aanbod

Global Training bied je een baan aan in een informele werksfeer binnen een professioneel en hecht team. Je krijgt volop de mogelijkheid om aan je eigen persoonlijke ontwikkelingen te werken. Dit doe je door geheel kosteloos Global Training cursussen te volgen. Daarnaast ben je bij Global Training geen nummer, maar waarderen we je voorgaande ervaringen, kennis en creativiteit. Wij dagen je dan ook uit om op eigen initiatief knelpunten binnen Global Training te vinden en voorstellen te doen waarbij je deze knelpunten oplost. We sluiten elke werkweek af met een gezellige borrel en organiseren regelmatig bedrijfsuitjes. Plezier is tenslotte de basis voor een succesvolle organisatie!

 

Bedrijfsprofiel

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut en verzorgt erkende IT, management, (online) marketing, sales en soft skills cursussen en incompanytrainingen voor multinationals, overheidsinstanties, stichtingen, het MKB, ZZP’ers en particulieren. Wij zijn er voor iedereen die een “leven lang leren” ambieert en zijn kennis, competenties en vaardigheden wilt blijven doorontwikkelen om zo het maximale uit zichzelf te halen. Wij geloven in iedereen die zijn professionele ontwikkeling blijft stimuleren en daardoor zijn bedrijfsmatige werkzaamheden efficiënter en productiever wilt gaan uitvoeren. Wij organiseren dan ook intensieve en praktijkgerichte cursussen waarbij cursisten in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk leren en de opgedane kennis direct in de praktijk kunnen toepassen.

 

Interesse?

Ben jij op zoek naar een ambitieuze werkgever waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied? Solliciteer dan nu bij Global Training. Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV op het volgende mailadres: info@globaltraining.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het algemene nummer.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Functieomschrijving

Als allround digital marketeer ben je deels verantwoordelijk voor alle online marketing activiteiten binnen Global Training. Samen met je collega’s op de marketingafdeling zorg je ervoor dat de voorafgestelde doelstellingen worden behaald. Je werkzaamheden bevinden zich binnen het domein van online marketing, in het breedste zin van het woord. Denk aan: social media beheer, SEO, SEA, copywriting (cursussen, brochures, whitepapers en blogs), opstellen nieuwsbrieven, website analyse a.d.h.v. Google Analytics en A/B testen.

Om de vooraf gestelde doelstellingen te realiseren werk je nauw samen met de sales- en IT afdeling. Daarnaast zoek je op eigen initiatief naar de laatste trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied en naar interessante (innovatieve) mogelijkheden om Global Training nog beter op de kaart te zetten. Je probeert vooral out-of-the-box te denken. Om je werkzaamheden goed uit te voeren maak gebruik van je kennis en expertise op het vlak van online marketing.

 

Je dagelijkse werkzaamheden omvatten het volgende:

 • Opzetten en beheren van AdWords campagnes.
 • Website optimaliseren voor SEO doeleinden.
 • Website analyseren a.d.h.v. Google Analytics en A/B testen.
 • Sociale media kanalen beheren, optimaliseren en advertenties opzetten.
 • Copywriting (cursussen, brochures, whitepapers en blogs) waarbij je rekening houdt met de Google SEO richtlijnen om hoog in de organische zoekresultaten te worden weergegeven.
 • E-mailmarketing (opstellen nieuwsbrieven).
 • Bijdrage aan het online marketing plan en verantwoordelijk voor de implementatie
 • Ontwikkelen en implementeren van (offline) marketingcampagnes.
 • Customer journey analyseren, conclusies en aanbevelingen formulieren en deze in de praktijk doorvoeren.
 • Signaleren van nieuwe mogelijkheden, trends en ontwikkelingen in de markt.
 • Je best doen om knelpunten binnen Global Training te vinden en deze oplossen. Uitgangspunt: ervoor zorgen dat Global Training een intelligentere organisatie wordt.

Wie zoeken wij?

 • Minimaal 2 jaar online marketing ervaring in een commerciële omgeving. Ervaring binnen de opleidingsbranche is een pré.
 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding (bijv. in de richting van communicatie, marketing of commerciële economie).
 • Kan uit de voeten met HTML en CSS. Ervaring met PHP is een pré.
 • Kennis van Mailchimp.
 • Leert snel en gaat tot het uiterste.
 • Kan zelfstandig werken (proactieve houding en neemt zelf het initiatief).
 • Woonachtig in de NH, ZH of Utrecht.
 • Fulltime beschikbaar.

Ons aanbod

Global Training bied je een baan aan in een informele werksfeer binnen een professioneel en hecht team. Je krijgt volop de mogelijkheid om aan je eigen persoonlijke ontwikkelingen te werken. Dit doe je door geheel kosteloos Global Training cursussen te volgen. Daarnaast ben je bij Global Training geen nummer, maar waarderen we je voorgaande ervaringen, kennis en creativiteit. Wij dagen je dan ook uit om op eigen initiatief knelpunten binnen Global Training te vinden en voorstellen te doen waarbij je deze knelpunten oplost. We sluiten elke werkweek af met een gezellige borrel en organiseren regelmatig bedrijfsuitjes. Plezier is tenslotte de basis voor een succesvolle organisatie!

 

Bedrijfsprofiel

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut en verzorgt erkende IT, management, (online) marketing, sales en soft skills cursussen en incompanytrainingen voor multinationals, overheidsinstanties, stichtingen, het MKB, ZZP’ers en particulieren. Wij zijn er voor iedereen die een “leven lang leren” ambieert en zijn kennis, competenties en vaardigheden wilt blijven doorontwikkelen om zo het maximale uit zichzelf te halen. Wij geloven in iedereen die zijn professionele ontwikkeling blijft stimuleren en daardoor zijn bedrijfsmatige werkzaamheden efficiënter en productiever wilt gaan uitvoeren. Wij organiseren dan ook intensieve en praktijkgerichte cursussen waarbij cursisten in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk leren en de opgedane kennis direct in de praktijk kunnen toepassen.

 

Interesse?

Ben jij op zoek naar een ambitieuze werkgever waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied? Solliciteer dan nu bij Global Training. Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV op het volgende mailadres: info@globaltraining.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het algemene nummer.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.