Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Waarom kiezen voor Global Training?

Praktijkgerichte lessen

Verwacht van onze cursussen geen lange theoretische verhalen, maar beknopte to-the-point inzichten die toegespitst zijn op alledaagse situaties. Leer van praktijkvoorbeelden en tips die meteen op de werkvloer ingezet kunnen worden.

Kleine klassen

Ga de interactie met medecursisten aan en leer zo ook over complexe vraagstukken van andere organisaties. Vertaal deze waardevolle en bruikbare inzichten direct door naar uw eigen organisatie en haal zo het maximale rendement uit een cursus.

Topdocenten uit de praktijk

Global Training hecht veel waarde aan de selectie, ontwikkeling en samenstelling van zijn docentenkorps. Onze bevlogen docenten zijn prominente vakspecialisten en vaak verbonden aan gerenommeerde universiteiten of hogescholen.

Kwalitatieve cursussen

Onze cursussen zijn met zorg samengesteld, actueel en afgestemd op het bedrijfsleven. In een zo kort mogelijk tijdsbestek willen we dat u zoveel mogelijk leert en de opgedane skills direct in de praktijk kunt toepassen.

Unieke nazorg

Na het afronden van een cursus bij Global Training blijven onze docenten tijdelijk beschikbaar om inhoudelijke vragen van onze leerlingen te beantwoorden. Hiermee assisteren we onze leerlingen ook na de cursus bij complexe vraagstukken.

Officiële certificaten

Onze cursussen zijn altijd gekoppeld aan officiële Global Training certificaten. Onze cursisten kunnen deze certificaten behalen door aan bepaalde kwaliteitsstandaarden te voldoen. Zo garanderen wij dat onze cursisten excelleren op de werkvloer.

Inspireren en motiveren

Naast het verbeteren of ontwikkelen van vaardigheden en kennis, vinden wij het ook belangrijk om onze cursisten te inspireren. Gemotiveerde werknemers maken namelijk het verschil en zorgen ervoor dat organisaties nóg succesvoller worden.

Persoonlijke opleidingsadviseur

Bij Global Training krijgen onze cursisten een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen die individueel begeleidt, adviseert en eventuele obstakels wegneemt. Hierdoor halen onze cursisten het maximale rendement uit de trainingen.

Persoonlijke businesscase

Onze leerlingen werken tijdens de cursus aan persoonlijke businesscases. Deze lopen als een rode draad door de cursus. Zo beschikken onze leerlingen na het afronden van de cursus over een kant-en-klaar product dat onmiddellijk inzetbaar is.

Startgarantie

Mocht een training niet het minimale aantal cursisten hebben bereikt, dan bieden we onze cursisten een kosteloze upgrade naar maatwerktraining aan. Daarmee profiteren onze cursisten van een gepersonaliseerde training.

Kennismakingsgesprek docent

Voorafgaand aan de opleiding brengen we onze cursisten in contact met onze docenten. Tijdens dit gesprek worden de uitdagingen en leerdoelstellingen van onze cursisten uitvoerig geïnventariseerd. Tijdens de opleiding spelen we hierop in.

45 opleidingslocaties in NL en BE

Onze klassikale trainingen worden op 45 opleidingslocaties in Nederland en België aangeboden en elke maand opnieuw georganiseerd. Hierbij zijn alle faciliteiten aanwezig zijn voor een succesvolle training. Inclusief een uitgebreide lunch.

All-in tarieven

Global Training werkt op basis van all-in tarieven. Daarom hoeven onze cursisten zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten voor, tijdens of na de opleiding. 

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.