Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

  • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
  • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
  • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
  • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
  • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
  • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Fiscale belastingvoordelen

Nederland is een kenniseconomie. Met een kenniseconomie wordt bedoeld dat de economische groei de samenleving niet voortkomt uit arbeid of landbouw, maar uit kennis en innovatie. Alhoewel Nederland een kenniseconomie is, is er nog ruimte voor verbetering en zijn er stappen te zetten. Onze overheid stimuleert dan ook een “leven lang leren” en wilt daarmee zijn burgers stimuleren om zichzelf te blijven ontwikkelen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, zodat zij een nog positievere bijdrage aan de Nederlandse kenniseconomie gaan leveren.

Belastingvoordeel voor werkgevers

Als werkgever komt u in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in de studiekosten van uw werknemers. Door middel van de subsidieregeling “Praktijkleren” kunt u als werkgever een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Dit kan oplopen tot maximaal €2.700,- per werknemer op jaarlijkse basis.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaalt u de opleiding zelf? Ook dan kunt u gebruik maken van belastingvoordelen. Eén voorwaarde is dat uw studie op een toekomstige functie gericht moet zijn. Voor u als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- per jaar met een drempel van € 250,-.

U kunt contact met ons of uw belastingadviseur opnemen om de opleidingsmogelijkheden te bespreken. Meer informatie is te vinden op https://www.belastingdienst.nl en https://www.rvo.nl

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.