Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Onze werkwijze

Om het leerproces van onze cursisten in positieve zin te beïnvloeden dient de communicatie rondom een cursus efficiënt te verlopen. Daarom krijgen onze cursisten een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen. Deze opleidingsadviseur fungeert als vast aanspreekpunt, handelt vanuit het belang van de cursisten en begeleidt bij alle zaken die indirect met een cursus te maken hebben. Op deze wijze zorgt de opleidingsadviseur ervoor dat onze cursisten zich volledig op de inhoud van een cursus kunnen focussen om daar maximaal van te profiteren.

Het kennismakingsgesprek met de opleidingsadviseur en docent

Voorafgaand aan de start van een cursus zal er een telefonisch kennismakingsgesprek tussen de opleidingsadviseur en cursisten plaatsvinden. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen de businesscase, leerdoelstellingen, uitdagingen en overige behoeften en wensen van de cursisten worden geïnventariseerd. Ter voorbereiding op de cursus zullen de uitkomsten van dit gesprek met de docent worden gedeeld.

Aansluitend zal de docent nogmaals telefonisch contact met de cursisten opnemen. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen de businesscase, leerdoelstellingen, uitdagingen en overige behoeften en wensen van de cursisten nóg uitvoeriger worden geïnventariseerd. Ook zal de Global Training docent tijdens dit kennismakingsgesprek met de cursisten meedenken over bedrijfseigen vraagstukken en dit vervolgens vertalen naar een concreet lesprogramma (modules). Op die manier stemmen wij Global Training cursussen zoveel mogelijk af op de specifieke situatie en wensen van onze cursisten en garanderen wij een maximale aansluiting.

Kleine klassen om maximaal te profiteren van de cursus

De interactie met medestudenten en een hoge betrokkenheid binnen de groep zijn enorm belangrijk voor het persoonlijke leerproces van cursisten. Daarom verzorgen wij onze praktijkgerichte cursussen in kleine klassen waarbij individuele- en groepsopdrachten klassikaal worden behandeld. Hierdoor gaan onze cursisten namelijk de interactie met elkaar aan en leren zij ook over complexe vraagstukken en problemen van andere organisaties. Deze waardevolle en bruikbare inzichten kunnen zij vervolgens direct doorvertalen naar hun eigen organisaties. Bovendien zorgen kleine klassen ervoor dat de leerstof beter opgeslagen kan worden en dat onze docenten meer aandacht aan de cursisten kunnen schenken.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze cursisten in een zo kort mogelijk tijdsbestek zoveel mogelijk leren. Het is hierbij onze insteek dat de opgedane kennis en vaardigheden meteen in de praktijk toegepast kunnen worden. Verwacht van onze praktijkgerichte trainingen dan ook geen lange theoretische verhalen, maar beknopte to-the-point inzichten die toegespitst zijn op alledaagse situaties. Leer zo van praktijkvoorbeelden en tips die meteen in de praktijk toegepast kunnen worden. En om de lesdagen interessant, leuk en leerzaam te houden hanteren we een uitstekende balans tussen de theorie en praktijkgerichte oefeningen.

Unieke nazorg

Na het afronden van een cursus bij Global Training blijven onze docenten tijdelijk beschikbaar om inhoudelijke vragen van de cursisten te beantwoorden. Hiermee assisteren we onze cursisten ook na de cursus bij complexe vraagstukken en problemen. Zo staan onze cursisten er na het afronden van de cursus nooit helemaal alleen voor.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.