Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

 • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
 • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
 • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
 • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
 • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
 • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek met uw persoonlijke opleidingsadviseur

Om het leerproces van onze studenten in positieve zin te beïnvloeden dient de communicatie rondom een cursus efficiënt te verlopen. Daarom krijgt u vanaf uw eerste contact met Global Training een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen. Deze opleidingsadviseur wordt uw vaste aanspreekpunt en begeleidt u zo optimaal mogelijk bij alle zaken die indirect met uw training te maken hebben. Uw persoonlijke opleidingsadviseur handelt vanuit uw belang en organiseert alle zaken rondom uw training zo optimaal mogelijk. Het uitgangspunt hierbij is om ervoor te zorgen dat u zich volledig op de inhoud van uw cursus kan focussen en daar maximaal van profiteert.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek met uw opleidingsadviseur zullen uw leerdoelstellingen, businesscase en uitdagingen worden geïnventariseerd. Uw persoonlijke opleidingsadviseur stuurt uw antwoorden door naar de docent die uw cursus gaat verzorgen.

Kennismakingsgesprek docent: uw leerdoelstellingen, businesscase en uitdagingen uitvoerig inventariseren

Circa een week voordat uw training start zal onze deskundige docent telefonisch contact met u opnemen voor het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen uw leerdoelstellingen, businesscase en uitdagingen nog uitvoeriger worden geïnventariseerd. Mogelijke vragen die aan u gesteld zullen worden zijn:

 • Waarom volgt u de training en wat zijn uw persoonlijke leerdoelstellingen?
 • Heeft u een eigen businesscase en wat zijn de uitdagingen van uw organisatie?
 • Wat is uw voorkennis?
 • Wat is de core business van uw organisatie?
 • Wat zijn uw overige behoeften en wensen?

Naar aanleiding van dit gesprek zal de cursus zoveel mogelijk worden afgestemd op uw specifieke situatie. Hierdoor kan de docent tijdens de cursus nog beter inspelen op uw specifieke wensen en sluit de cursus nog beter aan op uw behoeften.

Maximaal rendement uit uw cursus halen door praktijkgerichtheid, interactie en betrokkenheid

Wij beseffen dat de interactie met medestudenten en betrokkenheid binnen de groep belangrijk zijn voor uw persoonlijke leerproces. Daarom verzorgen wij onze cursussen in kleine klassen waarbij individuele- en groepsopdrachten klassikaal worden behandeld. Hierdoor kunt u de lesstof beter opslaan, vergroten we de betrokkenheid binnen de groep en stellen we u in staat om de interactie met uw medecursisten aan te gaan. Bovendien leert u door deze cursusopzet ook over complexe vraagstukken en uitdagingen van andere organisaties. Deze nieuwe, waardevolle en bruikbare inzichten kunt u vervolgens direct doorvertalen naar uw eigen organisatie. Ook zal onze docent, door de klein opgezette setting, veel persoonlijk aandacht voor uw leerdoelstellingen, businesscase en uitdagingen hebben.

Onze docenten zijn geïnstrueerd om de lessen op een praktijkgerichte wijze te verzorgen, zodat u de opgedane kennis en vaardigheden, de volgende dag al in de praktijk kan toepassen. Op de eerste lesdag zal onze docent de basis behandelen en naarmate de dagen vorderen, zal steeds vaker de diepte worden opgezocht. Aan het einde van elke lesdag zal onze docent u voorzien van opdrachten (toegespitst op uw businesscase) en deze voorzien van uitleg, tips en aanwijzingen.

Ook zorgen we in nauwe samenwerking met onze docenten ervoor dat uw cursus is afgestemd op de vraag vanuit de arbeidsmarkt en actualiteit. Om de lesdagen interessant, leuk en leerzaam te houden hanteren we een uitstekende balans tussen theorie en praktijkgerichte oefeningen.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.