Future Communication volgt de maatwerktraining Digitale Toegankelijkheid bij Global Training!

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen

Future Communication is een allround communicatiebureau dat communicatiestrategieën voor zowel het bedrijfsleven als de overheid ontwikkelt. Zij zijn met name goed in omgevingscommunicatie, employer branding, contentcreatie- en management en interne- en verandercommunicatie. De werkwijze van Future Communication kan worden omschreven als no-nonsens, open en transparant. Inmiddels telt Future Communication een hecht team van 65 medewerkers (waarmakers) en is het daarmee één van de grootste communicatiebureau ’s van Nederland.

Problematiek inzake de WCAG

Op 1 juli 2018 heeft de Nederlandse overheid het “tijdelijke besluit digitale toegankelijkheid” genomen. Hiermee werd het voor alle Nederlandse overheidsinstanties verplicht om de toegankelijkheid van hun websites en apps te verhogen. Aangezien Future Communication als communicatiebureau veel voor de overheid werkt, was het voor hen belangrijk om een opleiding Digitale Toegankelijkheid te volgen. De overheid verwacht namelijk van Future Communication dat zij over specifieke kennis en vaardigheden beschikken om online uitingen digitaal toegankelijk te krijgen. Daarnaast dienen de consultants van Future Communication in staat zijn om adviezen aan te leveren ter verbetering van de digitale toegankelijkheid van alle online kanalen en publicaties.

Maatwerktraining Digitale Toegankelijkheid

Global Training heeft voor Future Communication een praktijkgerichte 2-daagse (verdeeld over 4 dagdelen) maatwerktraining Digitale Toegankelijkheid georganiseerd. Hierbij is de eerste lesdag fysiek op locatie bij Future Communication verzorgd en de overige lesdagen op virtuele wijze (I.v.m. het coronavirus…). Tijdens deze maatwerktraining Digitale Toegankelijkheid dienden de 13 consultants aan persoonlijke praktijkopdrachten te werken. Deze praktijkopdrachten waren niet fictief van aard, maar toegespitst op echte vraagstukken van de consultants. Daarom was het voor de consultants van Future Communication niet noodzakelijk om dezelfde werkzaamheden na de training Digitale Toegankelijkheid nogmaals uit te voeren. Wat ons  betreft een goede balans tussen enerzijds leren en anderzijds werk afkrijgen!

Met trots kunnen we mededelen dat alle consultants van Future Communication, die aan de cursus Digitale Toegankelijkheid hebben deelgenomen, het certificaat Digitale Toegankelijkheid van Global Training hebben ontvangen! Daarmee kunnen deze consultants bij toekomstige opdrachtgevers aantonen dat zij over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om allerlei online uitingen digitaal toegankelijk te krijgen. En dat is ook precies waarom deze consultants in eerste instantie de opleiding Digitale Toegankelijkheid bij Global Training hebben gevolgd!

Maatwerktraining Digitale Toegankelijkheid - Future Communication

Cursus Digitale Toegankelijkheid bij Global Training volgen? 

Wil jij ook de ins en outs rondom de WCAG 2.1 en digitale toegankelijkheid leren en toepassen? Volg dan de cursus Digitale Toegankelijkheid bij Global Training! Deze cursus Digitale Toegankelijkheid verschaft jou een uitstekende begripsvorming rondom digitale toegankelijkheid en de toepassing daarvan op allerlei online uitingen. Hierdoor sluit jij niemand meer uit, maar zorg je er voor dat iedereen optimaal gebruik kan maken van jouw diensten en producten. Dit alles leer je onder begeleiding van een specialist digitale toegankelijkheid. Samen bepalen jullie wat er nodig is om wel 100% digitale toegankelijkheid te bereiken. Aarzel niet langer en neem contact met ons op! 

Meer lezen over Global Training maatwerkcursussen? Bekijk dan de maatwerktraining Digitale Toegankelijkheid bij Inergy

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Een selectie van onze klanten

ING logo
KPN logo
Nationale Nederlanden logo
Ministerie van Defensie logo
Ziggo logo
Aegon logo

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:30 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.