Whitepaper WordPress pagespeed test van Google

Deze whitepaper bevat inhoudelijke kennis over WordPress. Mocht u geïnteresseerd zijn om de cursus WordPress te volgen, dan raden we u aan om eerst deze whitepaper te bestuderen. Hierdoor leert u meer over WordPress en kunt u zich alvast inlezen en voorbereiden op uw cursus.

Vul uw gegevens hieronder in en wij verzenden de Whitepaper WordPress: pagespeed test van Google in PDF formaat naar het door u opgegeven e-mailadres.

Mocht u vragen hebben? Schroom dan niet om contact met onze opleidingsadviseurs op te nemen. U kunt ook een terugbelverzoek indienen. Dan belt één van onze opleidingsadviseurs u binnen 24 uur op. Gebruik hiervoor de “bel me terug” button bovenaan deze pagina.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Een selectie van onze klanten

ING logo
KPN logo
Nationale Nederlanden logo
Ministerie van Defensie logo
Ziggo logo
Aegon logo

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:30 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.