SocialLane: het maximale uit Google Tag Manager halen!

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen

SocialLane is een online marketingbureau uit Den Haag die allerlei partijen in Nederland helpt om online meer succes te realiseren. Zo kun je bij SocialLane terecht voor een breed scala aan werkzaamheden. Denk daarbij aan het ontwikkelen van websites, implementatie van SEO, SEA, social media, e-mailmarketing en het schrijven van content. Om deze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, houden de twaalf medewerkers van SocialLane zich dagelijks bezig met het positief verbeteren van de online marketing resultaten van hun klanten! Daarmee zorgen ze voor een glimlach op de gezichten van hun klanten.

Problematiek inzake Google Tag Manager

De werknemers van SocialLane zijn van beroep online marketeers en werkten al met de Google Tag Manager. Aangezien de Google Tag Manager complex is en voortdurend in ontwikkeling, wou SocialLane hier het maximale uit halen. Er is immers veel over te leren! Daarom wouden zij een maatwerktraining op het vlak van de Google Tag Manager volgen.

Maatwerktraining Google Tag Manager

Global Training heeft voor SocialLane een praktijkgerichte maatwerktraining Google Tag Manager op locatie bij SocialLane verzorgd. De insteek bij het volgen van deze maatwerktraining Google Tag Manager was om allerlei verschillende data en conversies meetbaar te maken. En dat is gelukt! De werknemers van SocialLane zijn weer up-to-date en kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen! Daarmee kunnen zij hun klanten in de toekomst nóg beter van dienst zijn!

Daarnaast kunnen we met trots stellen dat alle cursisten die aan de maatwerktraining Google Tag Manager hebben deelgenomen, het certificaat van Global Training ontvangen! Daarmee tonen de online marketeers van SocialLane aan dat zij over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om allerlei data meetbaar te maken en te tracken. Hieronder een impressie van de maatwerktraining Google Tag Manager bij SocialLane.

SocialLane maatwerkcursus google tag manager

Wil jij ook meer leren over de Google Tag Manager?

Alle ins en outs rondom de Google Tag Manager leren en toepassen? Wil jij diepgaande analyses leren uitvoeren op je online uitingen? Neem dan contact op met Global Training via 085 018 51 08 of info@globaltraining.nl.

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Een selectie van onze klanten

ING logo
KPN logo
Nationale Nederlanden logo
Ministerie van Defensie logo
Ziggo logo
Aegon logo

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen tussen 09:00 t/m 17:30 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meldt uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.