Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Brochure cursus Infographics

Deze brochure bevat inhoudelijke informatie over de cursus Infographics. Vul uw gegevens hieronder in en wij verzenden de brochure van de cursus Infographics in PDF formaat naar het door u opgegeven e-mailadres.

Mocht u vragen hebben? Schroom dan niet om contact met onze opleidingsadviseurs op te nemen. U kunt ook een terugbelverzoek indienen. Dan belt één van onze opleidingsadviseurs u binnen 24 uur op. Gebruik hiervoor de “bel me terug” button bovenaan deze pagina.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Wij zijn trots op

2.346

Verzorgde cursussen

8,9

Gemiddelde beoordeling

91%

Terugkerende bezoekers

13

jaar aan ervaring

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.