Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

  • Premium kwaliteit & zorgvuldig geselecteerde topdocenten
  • Kleine klassen met veel ruimte voor persoonlijk aandacht
  • Vooraf een behoeften inventarisatiegesprek met uw docent
  • Begeleiding door één vaste opleidingsadviseur
  • Keuze uit 45 leslocaties in NL & BE + 12 startmomenten per jaar
  • Startgarantie - erkende cursussen - all-in tarieven - nazorg

Missie & visie

Missie

Wij zijn er voor de leergierige medewerker die een “leven lang leren” ambieert en het belangrijk vindt om het maximale uit zichzelf te halen. Tegelijkertijd zijn we er ook voor de ambitieuze organisatie die zichzelf uitdaagt om het morgen net iets beter te doen.

Als kennispartner ontwikkelen wij uw kennis, competenties en vaardigheden in een vakgebied naar keuze. Dit doen we door kwalitatieve, intensieve en praktijkgerichte cursussen te verzorgen waarbij u in een zo kort mogelijk tijdsbestek, zoveel mogelijk leert, en de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk kan toepassen. Hierbij stellen we u in de gelegenheid om het maximale rendement uit uzelf te halen en stimuleren daarmee uw professionele ontwikkeling. Naast opleiden en leren willen we ook dat u met plezier uitkijkt naar inspirerende lesdagen van Global Training.

Gekwalificeerde en uitstekend opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat afdelingen professioneler en efficiënter functioneren. Uitstekend opererende afdelingen zijn inherent aan de intelligentie, professionaliteit en het succes van een organisatie. Als kennispartner helpen we uw organisatie dan ook te transformeren in een intelligentere, professionelere en succesvollere organisatie. Daarmee maken we werkend Nederland beter en houden we organisaties up-to-date.

Visie

Global Training wil voor de klant de eerste keus zijn in de private opleidingsbranche. Dit realiseren we door onze klanten centraal te stellen in al onze keuzes, kwaliteit in alle facetten van onze bedrijfsvoering centraal te stellen en slimmer te zijn dan anderen. Wij geloven dat iedereen, op elk gewenst moment, op een locatie in zijn eigen buurt, toegang moet hebben tot kwalitatief hoogstaand onderwijs in een vakgebied naar keuze.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.