Opleidingen en cursussen voor werkend Nederland

Bedankt voor uw brochure aanvraag en interesse in Global Training

Uw brochure aanvraag is in goede orde ontvangen. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u een mail in uw e-mailbox. Klik op de link in de e-mail om uw brochure te downloaden. Geen e-mail in uw inbox ontvangen? Kijk dan of de e-mail in de spambox staat.

Mocht u naar aanleiding van deze brochure vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085 – 018 51 08. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@globaltraining.nl of de “bel me terug” knop bovenaan onze website gebruiken. Onze opleidingsadviseurs zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 t/m 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Klik hier om terug te keren naar de homepage.

Deskundig en persoonlijk advies aanvragen?

Op basis van uw huidige loopbaan en leerdoelen geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter en onze deskundige opleidingsadviseurs bellen u binnen 24 uur op om het persoonlijk advies te bespreken.

Wij zijn trots op

2.346

Verzorgde cursussen

8,9

Gemiddelde beoordeling

91%

Terugkerende bezoekers

13

jaar aan ervaring

Opleidingsadvies nodig?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bereiken door de “bel me terug” knop bovenaan deze pagina te gebruiken. Of neem contact met ons op via:

Studiegids ontvangen?

In de studiegids staat een overzicht van alle cursussen die Global Training aanbiedt. Vraag deze nu aan en ontvang alle opleidingsinformatie per mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates & aanbiedingen

Meld uzelf aan op onze nieuwsbrief en blijf daardoor op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.